Bitcoin Cash prijs beweegt zich naar $283, stijgt het vooruit?

De Bitcoin Cash prijslijn bewoog zich in de richting van de $283 na het schommelen tussen de $276 en $288 prijsniveaus gedurende de dag. Trading Guru is een Trading View-analist die heeft gesuggereerd dat de BCH-prijs zal stijgen naar de $330 mark.

De prijs daalde naar een dieptepunt van $276.73 US Dollars, waarna het steeg naar de $286 mark. De hoogste waarde van de dag werd bereikt net voor het sluiten van de handel op 22 augustus, toen de koers op $287.57 US Dollars stond. Op het moment van schrijven noteerde de cryptocurrency $283.38 US Dollars.

Zal de Bitcoin Cash prijs binnenkort stijgen?

De Trading View-analist Trading Guru gelooft dat Bitcoin Method Cash een potentieel heeft om 22% van de huidige koers te winnen en te stijgen voorbij de $300.

De analist benadrukte het paar binnen een horizontaal handelspatroon, waar de prijs een tijdje heeft geschommeld tussen de steun en de weerstand. De prijs staat dicht bij de onderste steun van het kanaal, daarom is de analist van mening dat de BCH-prijs nu zal bewegen in een long trade patroon en zal stijgen naar het $330 niveau.

De stop-loss werd geplaatst op de $265.12, terwijl de analist gelooft dat Bitcoin Cash zich momenteel in een koopzone bevindt. Het instapniveau voor deze handel werd gemarkeerd in de buurt van het $270-niveau, omdat de prijs naar verwachting zal dalen naar de $275-markering, voordat deze begint te stijgen.