6 måste-läs tips för bättre handel med Bitcoin och krypto och investeringar 2020

Chris Dunn är en av de första YouTube-skaparna som specialiserat sig på handel med Bitcoin och cryptocurrency. Här är några av de tips han delade.

Handel på finansmarknader kan vara en lönsam men också farlig strävan.

Det kräver kunskap, färdigheter och erfarenhet oavsett vilken marknadsförare de använder

Naturligtvis kan erfarenhet av erfarenheter vara relaterat till att faktiskt registrera förluster men det kan också hjälpa till att lära av handlare med en lång historia inom området. CryptoPotato hade nyligen chansen att intervjua en sådan handlare – Chris Dunn.

Dunn är bland de första YouTubers som är specialiserade på Bitcoin Profit och cryptocurrency trading , men han delar också med sina över 200 000 abonnenter en hel del lektioner om traditionella finansmarknader. Om du missade hela intervjun , eller om du är för lat, här är höjdpunkterna och takeaways:

Diversifiering är nyckeln

Ämnet om diversifiering, även känd som ”inte lägg alla dina ägg i samma korg,” har diskuterats alltför mycket när det gäller någon form av investeringar.

Att lägga alla dina pengar i en (eller väldigt få) tillgångar kan vara förödande om priset blir allvarligt. I ett händelse som detta kommer hela portföljen att drabbas, och många handlare kommer inte att kunna återhämta sig från en sådan hit.

Diversifiering innebär att sprida risken mellan många tillgångar.

”Jag tycker att det är extremt farligt om man inte diversifierar sig. Även om du tror på Bitcoin och crypto är det bara mycket riskabelt att bara lägga all din rikedom i krypto.

Jag är en enorm förespråkare för att diversifiera. Jag drar hårda vinster ur kryptomarknaden hela tiden och investerar i guld, investerar i fastigheter och investerar i aktier. ” – Dunn avslutade.

Cryptocurrency-fältet är ganska ungt. Även om aktiemarknaden har funnits i över ett sekel, kom digitala tillgångar upp med Bitcoin skapandet 2009 och är ännu inte att se massadoption, trots intressebom 2017.

Som sådan tror Dunn att fältet kommer att uppleva en betydande tillväxt under de kommande åren och investerare bör göra omfattande forskning för att hitta de mest lönsamma projekten:

”Jag tror att det finns projekt som drivs av företag som kommer att bli som Amazon om 20 år från och med nu (Dunn hänvisar till AMZN-aktien). Jag tror att människor måste vara mer tålamodiga och selektiva och se till att de får rätt projekt. ”

Vilka kryptor har större chans att bryta ATH?

Det är troligt att den viktigaste perioden för kryptokurser valde i slutet av 2017 och början av 2018. Marknadspriserna började accelerera i snabb takt och lockade i slutändan uppmärksamhet från detaljhandelsinvesterare och massmedia. Det blev senare känt som kryptobubblan 2017, då priserna sönderbröt under de följande månaderna. Ledande altcoins som Ethereum och Ripple såg enorma minskningar med över 90% dumpningar på bara ett år.

”Det finns en betydande skillnad mellan projekten som upplevde denna turbulenta tid och de som inte gjorde det, vilket kunde spela en roll i deras framtida prisutveckling.

Jag skiljer på något sätt mellan mynt som gick igenom bubblan 2017 och mynt som föddes efter det (dvs. BNB och Tezos). Sådana mynt som Ethereum och Ripple har många väskehållare från människor som köpte topparna. Det skapar mycket säljtryck. ”